IBIZA SWINGERSPARTY 21 JULI

zondag 21 juli

12:00

Beleef de Ultieme Swingersparty bij Saunaclub Legrand in Zundert!

Op zondag 21 juli organiseert Saunaclub Legrand een onvergetelijke swingersparty met het thema “IBIZA PARTY”. Deze dag staat geheel in het teken van het verkennen en beleven van je verlangens in een veilige en comfortabele omgeving, samen met gelijkgestemden en/of je partner.

Wat kun je verwachten?

  • Opwindend Thema: Het thema “IBIZA PARTY” zorgt voor een extra zomerse en feestelijke sfeer. Trek je meest kleurrijke en exotische outfit aan en waan je in de tropische sferen van Ibiza.
  • Ontspannen Omgeving: Onze club biedt de perfecte setting om je op je gemak te voelen. Geniet van onze luxe faciliteiten, waaronder sauna’s, jacuzzi’s en relaxruimtes, terwijl je nieuwe mensen ontmoet.
  • Gelijkgestemde Bezoekers: Deze party is dé gelegenheid om andere swingers te ontmoeten die dezelfde interesses en fantasieën delen. Voel je vrij om te socializen en nieuwe connecties te maken.
  • Veilig en Discreet: Jouw privacy en comfort staan bij ons voorop. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je je te allen tijde veilig en gerespecteerd voelt.

Praktische Informatie:

  • Datum: Zondag 21 juli
  • Tijd: Vanaf 12:00 uur tot laat in de avond
  • Locatie: Saunaclub Legrand, Zundert
  • Dresscode: Ibiza stijl – wees creatief en voel je vrij in je kleurrijke en exotische outfit!

Waarom deze party niet mag missen:

Deze speciale swingersparty biedt een unieke kans om je fantasieën te verkennen en te beleven in een veilige, luxe en opwindende omgeving. Of je nu een ervaren swinger bent of nieuwsgierig naar de wereld van swingen, bij Saunaclub Legrand voel je je altijd welkom.

Kom naar Saunaclub Legrand en beleef een onvergetelijke dag vol spanning en sensualiteit. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op zondag 21 juli!

Voor meer informatie en reserveringen, bezoek onze website of neem contact met ons op. Vergeet niet je plek te reserveren, want deze party belooft snel vol te zitten!

Saunaclub Legrand – Jouw bestemming voor luxe, ontspanning en verleiding.

IBIZA STYLE
BEACH BBQ
LIVE DJ

Deel dit event

WhatsApp
Email
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten