GARDEN GRAND OPENING

zaterdag 20 april

We hebben geweldig nieuws: op 20 april vieren we onze Grand Opening van de Tuin! Dit wordt een avond vol opwinding, verwennerij en sensatie.

Stap binnen in onze prachtig vernieuwde tuin en laat je betoveren door de serene ambiance en weelderige groene omgeving. Ontdek ons gloednieuwe zwembad en luxe jacuzzi’s, waar je kunt ontspannen en genieten van de heerlijke warmte terwijl je omringd wordt door de pracht van de natuur.

Maar dat is nog niet alles! Voor onze Grand Opening hebben we een speciale gast uitgenodigd: niemand minder dan Pornstar Little miss loon zal deze avond schitteren met haar aanwezigheid. Maak je klaar om haar te ontmoeten en te genieten van een onvergetelijke avond vol glamour en spanning.

Ons Grand Opening evenement zal worden opgeluisterd met een groot buffet. Laat je verleiden door de heerlijke smaken terwijl je geniet van de gezellige sfeer en het gezelschap van gelijkgestemde gasten.

En alsof dat nog niet genoeg is, zullen onze sexy danseressen je betoveren met hun sensuele moves, terwijl een live DJ zorgt voor de perfecte soundtrack voor deze onvergetelijke avond.

Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog een spannende tombola, waar je kans maakt op fantastische prijzen. Wie weet ga jij wel naar huis met een geweldige verrassing!

Mis deze kans niet om de Grand Opening van onze Tuin bij te wonen en een onvergetelijke avond te beleven bij Saunaclub Legrand. Zorg dat je erbij bent op 20 april en maak je klaar voor een avond vol luxe, entertainment en plezier!

Big Buffet
LIVE DJ
pornstar Little miss loon
Sexy Dancers
⁠Tombola

Deel dit event

WhatsApp
Email
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten